Tyxo.bg counter

Уважаеми клиенти,  сайта www.fitnes-bg.com има разпродажба на наши рекламни облекла от по-стари колекции.

Home Ultra Tan
Ultra Tan

Ultra Ten


60 caps

Отдавна учените са разбрали че UV стимулират човешкото тяло да секретира пигмента меланин. Меланин е общо понятие за група пигментни вещества, придаващи "тъмен", "кафяв", "черен" цвят на някои прости форми на живот, растения, животни и при хората. При хората меланинът е една от причините за естествената пигментация на кожата, косата, ириса на окото и др. В кожата на човека меланинът се съхранява и произвежда от специални клетки, наречени меланоцити. Макар, че всички хора имат приблизително еднакъв брой такива клетки, меланоцитите на хората с по-тъмна кожа просто могат да произвеждат по-голямо количество пигмент в сравнение с по-светлокожите хора. Това става при така наречения процес тирозиназа. За да може да протече този процес е необходимо наличието на аминокиселината L-tyrosine, която е градивен елемент на пигментния протеин меланин. В следствие на непълноценно или недостатъчно хранене, а това е често явление при жените в резултат спазване на диети особено през летния период, количеството на L-tyrosine може да не е достатъчно за да протече почерняването ви бързо и безопасно. Предимството на Ultra Tan за ускоряване на почерняването пред другите методи за почерняване е, че той изисква по-малко излагане на увреждащите ултравиолетови лъчи, за да се получи слънчев загар.

Друго основно предимиство е че Ultra Tan ви помага да изградите един напълно естествен и здравословен тен.
На пазара на продукти за почерняване има много вещества от типа автобронзанти. Кремовете за почерняване съдържат дихидрокси ацетон (ДХА) – вещество, което реагира по химически път с най-горния пласт на кожата, обикновено третирането с такива кремове води до получаване на неравномерен и неестествен тен. Същият проблем се наблюдава и при употребата на препарати които съдържат каротиноиди (братовчеди на каротина в морковите). Тъй като човешката кожа е по-дебела на дланите на ръцете и на стъпалата на краката, тези зони стават забележимо оранжеви на цвят при използването на тези елементи.
И така да обобщим Ultra Tan е препарат които ще ви помогнем за максимално кратко време да получите естествен и здравословен тен. Както при излагане на слънчеви лъчи така и при употребата на солариум.
Препарата се предлага в разфасовки от 60 капсули при цена 19.00 лв. Препоръчаната употреба е 1-2 капсули от 30-60 минути преди излагането на UV светлина.

Етикет:

Начин на употреба: една капсула дневно 30 мин. преди излагане на слъннце/солариум.
Всяка капсула съдържа: 500 mg L-тирозин и 0.3 mg меден карбонат.
Помощни вещества: магнезиев стеарат, силициев диоксид, аспаргинова киселина.
"Да не се превишава препоръчителната дневна доза!"
"Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!"
"Да се съхранява на място, недостъпно за деца!"