Tyxo.bg counter

Уважаеми клиенти,  сайта www.fitnes-bg.com има разпродажба на наши рекламни облекла от по-стари колекции.

Home Състезания
Състезания
Виктор Терзийски - Републиканско по културизъм Карлово 2008
 
Виктор Терзийски - Мечката 2008
 
Турнир по лег Ловеч
 
Турнир по лежанка Ловеч 2008
 
Турнир по лежанка в Ловеч

В съботния 11 октомври 2008 г. площад „Т. Кирков” в гр. Ловеч беше твърде тесен за многобройните мускулести мъже, дошли да премерят сили както помежду си, така и с огромните  тежести. Организаторите на Турнира по лежанка, Explode Nutrition и Магеранов & Син, се бяха погрижили не само за спортните уреди и за красиво подредената сцена. Хитовете на Rammstein създаваха настроение и нахъсваха атлетите за предстоящата борба с щангата. Най-впечатляващо изглеждаше пирамидата от кутии с Креатин монохидрат , която притегляше погледите на всички. Това всъщност беше осигурената от Explode Nutrition награда, която очакваше победителите в двете категории до 18 и над 18 години. 
Начало на турнира даде Петър Магеранов, президент на спортен клуб „Магеранов & Син” и уважаван гражданин на Ловеч. Той поздрави публиката и състезателите, като им пожела спортни успехи, на каквито самият той нееднократно се е радвал в дългата си спортна кариера.

След обявяването на регламента дългоочакваният Турнир по лежанка под патронажа на община Ловеч започна точно в 14.00 часа с кантар за участниците и заявяване на първоначална тежест. Явно напрежението беше обхванало тези корави мъже, но отвсякъде се сипеха шеги по повод черно-синята пирамида Креатин . Един се чудеше как ще си я закара , ако я спечели, друг за колко време ще му стигне.

Турнир по лежанка в Ловеч - Продължение