Tyxo.bg counter

Уважаеми клиенти,  сайта www.fitnes-bg.com има разпродажба на наши рекламни облекла от по-стари колекции.

Home Re-Allur
Re-Allur

 

Re-allur


130 gr.

Anti - wrinkle gel

Ефикасното действие на гела Re-Allur се обуславя от наличието на ценния компонент Argireline® . Това е уникален пептид от ново поколение, който суперефикасно изглажда мимическите бръчки, както дълбоките, така и малките, и надеждно пречи на формирането им.
Един от основните признаци на стареенето на кожата е увеличаването на бръчките. Това е естествен процес във времето и се определя от редица биохимични, хистологични и физиологични промени. Молекулярният механизъм на стареенето на лицето директно е свързан с промени в структурата на тройната спирала на колагена, разлагането на еластиновите полипептиди и известни разстройства в подреждането на липидната матрица на кожата.

Мимическите бръчки възникват с времето като следствие на изразяването на нашите емоции.
Ако се смеем много, бръчиците се появяват около очите, ако се мръщим - на челото и т.н. Т.е. всяка наша емоция оставя следа на лицето ни. Понякога следите са толкова дълбоки, че се налага да прибегнем до пластични операции. В последните години беше открит по-щадящ не оперативен метод за премахване на тези бръчки - това са подкожните инжекции с препарата Ботокс токсина ботулин - тип А, който прави частична пареза на лицевите мускули, при което бръчките напълно се изглаждат. Този ефект продължава няколко месеца след което бръчките постепенно се появяват. Но през месеците, когато мускулите почиват, лицето изглежда по-младо.
С разработката на нови технологии за производство на козметични средства на базата на Argireline® е достъпен още по-щадящ и безопасен метод за ефикасно изглаждане на мимическите бръчки.
Argireline® е научно откритие, направено в процеса на старателно изучаване на биохимичните механизми, предотвратяващи стареенето. Argireline® е безопасна, нетоксична алтернатива на Ботокса, който прави частична пареза на лицевите мускули, при което бръчките напълно се изглаждат. Това вещество е получено благодарение на две модерни технологии: комбинаторната химия и твърдофазния синтез на пептид. Argireline® е нетоксичен, въздейства на ниво нервно-мускулни синапси и предизвиква отпускане на мимическата мускулатура(миорелаксация), предотвратявайки образуването на бръчки. Освен това, Argireline® подтиска прекомерното производство на катехоламини, които способстват за образуването на бръчки и дребни мимически гънки на лицето. Използването му е абсолютно безопасно, но в същото време много ефикасно.
В резултат на провеждането на курсове с препаратите базата на аргирелин отслабва мускулната памет, което води до постепенно ограничение на непроизволната мимика и достигането на великолепен подмладяващ ефект.

Етикет:
Указания за употреба:
Продуктът се нанася локално върху кожата, с леки кръгови движения, до пълното му резорбиране.
Състав:aCETIL HEXAPEPTIDE 8, PHENOXYETHANOL, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, METHYLPARABEN, PROPHYL PARABEN, DISTILLED WATER
"Да не се превишава препоръчителната дневна доза!"
"Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!"
"Да се съхранява на място, недостъпно за деца!"