Tyxo.bg counter

Уважаеми клиенти,  сайта www.fitnes-bg.com има разпродажба на наши рекламни облекла от по-стари колекции.

Home Новини
Explode Новини
Писмо от БФ по Сумо

 

 

 

sumo

До
Екипа на
”ГОТОН” ЕООД

                                                                                                                          От Петър Стоянов
 Изп. Директор на
БФ по Сумо

 София, 07. 10. 2009г.

 

 

 

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

 

 

 

           Уважаеми Дами и господа,

 Позволете ми, от името на Българска федерация по Сумо и от свое име, да изкажа специалната си благодарност лично на Вас за интереса, съпричастието, активната помощ и това, че бяхте част от Международния турнир СУМО ГРАНД ПРИ ВАРНА на 25 септември в Двореца на културата и спорта.

 Без вашата подкрепа сумо турнир от толкова висока класа с участието на най-добрите сумисти от света не би могъл да се организира у нас. Отзвукът е голям. В Българска федерация по сумо се получи специална поздравителна телеграма от президента на Европейската сумо федерация Сергей Коробко, поздравителни адреси от Президента на Република България Георги Първанов и Община Варна.

 Благодарим Ви за съдействието и професионализма! С надежда за плодотворно сътрудничество и в бъдеще, пожелавам Ви здраве и лично щастие. Дано да можем да разчитаме на Вашата любезна подкрепа и сътрудничество за предстоящите големи сумо надпревари.

 

   С уважение,

Петър Стоянов -
изп.директор на
БФ по Сумо

 

Екипът на Готон ЕООД сърдечно благодари на г-н Петър Стоянов - изп.директор на БФ по Сумо, за оценката на нашето участие в провеждането на това елитно състезание. Искрено вярваме че БФ по Сумо и българските сумисти ще продължат да ни радват с нови победи, както на наши така и на международни състезания. Ще се стремим чрез добро качество на нашите добавки да им помогнем в това начинание. С интерес ще очакваме да наблюдаваме и Европейското първенство по сумо което ще се проведе през 2010 г отново в гр. Варна. И приветстваме г-н  Стоянов за това, че успява да наложи този толкова атрактивен спорт у нас.  

 
Сумо Гранд При Варна

На 25 септември 2009 г. в гр. Варна ще се проведе Сумо Гранд При Варна.
Турнирът се осъществява с помощта на Община Варна и ще има награден фонд, за който ще се борят най-големите звезди като Роберт Пачков и Ясек Ярач от Полша, монголецът Уламбайар Биамбайар – Биамба и други. Идеята ми е да направим турнир, подобен на демонстрациите в Берси и близък до японските турнири. СУМО ГРАНД ПРИ ВАРНА ще бъде и като репетиция за нас за организирането на Евро`2010 във Варна. Това, че Европейската федерация ни гласува доверие и ни даде домакинството, е потвърждение на факта, че българското сумо е водеща сила”, каза Петър Стоянов.
Президентът на Република България Георги Първанов, Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков заедно с двамата му заместници и босът на Европейската федерация по сумо Сергей Коробко са потвърдили присъствието си като официални гости на международния турнир.

Благодарение на г-н Петър Стоянов марката EXPLODE ще бъде представена на турнира. Последни няколко месеца атлети от BG SUMO федерация се готвеха именно с продукти с марката EXPLODE . С интерес ще проследим техните изяви. Надяваме се качествените продукти да допринесат за добро представяне на българските сумисти и те да ни зарадват с добри постижения.

 
Explode подпомага празник на красотата и силата в Димитровград
 
Вендинг автомат
vending machines 

Уважаеми клиенти,
поехме ангажимента да работим за Вас и правим поредната крачка в тази посока.
С цел максимално да Ви улесним при консумацията на хранителните добавки от нашата линия Explode, решихме да Ви предложим едно уникално нововъведение за нашата страна - Вендинг автомат за суплементи. Какви са предимствата на това иновативно решение:
Автоматът може бързо да Ви приготви напитка – а Вие пестите време.
Дозата, която получавате, е гарантирана. Знаете,  че с мерителната лъжичка това е трудно да се постигне, колкото и съвестен да е служителят, който ви приготвя напитката. А и не винаги повечето е по-добре. Примерно, предозирането с таурин може да доведе до дискомфорт, главоболие и това да понижи качеството на Вашата тренировка.
Имате възможност да ползвате богато разнообразие от напитки. Предлагат се 10 различни напитки, като техният асортимент се определя в  зависимост от желанията на клиентите в дадения фитнес. В много от фитнес залите на Ваше разположение са предимно гейнери и протеинови напитки. Сега посредством Вендинг автомата Explode ще Ви предложим много по-голям асортимент.
Вашата тренировка ще бъде подсигурена с нужните суплементи, а Вие ще сте спокойни. Знаете колко е неприятно, когато трябва да носите още един сак с необходимите добавки за преди и след тренировка. А още по-неприятно е, ако се окаже, че сте забравили нещо от суплементната си програма.
Трениращите с повече опит са убедени, че най-важните неща за въздействието на дадена хранителна добавка са количеството, качеството и  точното време на прием. Хората, ползвали нашите продукти, вече знаят, че предлаганото от нас качество е на необходимата висота; цената, на която Ви предоставяме нашите суплементи, Ви улеснява за достигане на необходимите количества. Сега посредством тази Вендинг машина ще Ви осигурим  добавките и в необходимото за Вас време, без да необходимо да носите огромни сакове със себе си.
Благодарение на Вашата подкрепа фирмата има бързо развитие, ние ще се отблагодарим, като продължим да Ви предлагаме качество, достъпни цени и нови продукти. 

 
Сътрудничество Стинг - Explode

Искаме да уведомим нашите потребители, че вече могат да намерят нашите продукти и в аптеките работещи със "Стинг" АД. СТИНГ АД е основана през 1992 г. като фирма за търговия на едро с български лекарствени продукти, с регион на дейност - град София. Понастоящем СТИНГ АД е един от водещите търговци на едро и вносители на лекарствени продукти в България и разполага с 5 складови бази – в София, Пловдив, Варна, Бургас и Разград, позволяващи покритие в национален мащаб.