Tyxo.bg counter

Уважаеми клиенти,  сайта www.fitnes-bg.com има разпродажба на наши рекламни облекла от по-стари колекции.

Home Mass Gainer
Explode Mass Gainer

Explode Mass Gainer


1000gr

Explode Mass Gainer е прахобразен концентрат с богато съдържание на висококачествени белтъчини и въглехидрати. По същество това е протеин с добавени прости и сложни въглехидрати, на което се дължи ефективния анаболен ефект на гейнерите. За да нарастват мускулите, са необходими енергия и калории и Explode Mass Gainer ги осигурява. Препоръчително е да се взима Explode Mass Gainer 1-1,5 час преди тренировка и 15-30 мин. след тренировка.

В началото на тренировката Explode Mass Gainer създава оптимален енергиен фон и повишава вътрешно мускулния запас от свободни аминокиселини. Сложният състав на въглехидратите обезпечава продължително действие на препарата. Прием на гейнер и в дни без тренировка се препоръчва на всички билдери.
Explode Mass Gainer представлява оптимална комбинация от комплексни, прости въглехидрати и суроватъчен протеин изолат, гарантираща покачване на мускулната маса. Включеният въглехидратен комплекс съдържа малтодекстрин, декстроза които бързо доставят енергия. Този продукт е перфектният източник на хранителни вещества след тренировка за възстановяване на гликогена, както и повече заменими, незаменими и верижноразклонени аминокиселини, на каквито суроватъчният протеин е най-богат, в сравнение с всички останали.

Explode Mass Gainer е изключително подходящ източник на протеин за хора с ускорен метаболизъм, тъй като аминокиселините в него се насочват по предназначение в мускулите, способствайки за по-добър мускулен растеж, а въглехидратите служат за попълване изчерпаните след тренировка гликогенови запаси. Така организмът не използва за енергия протеина. Въглехидратите в Explode Mass Gainer не са просто излишни калории, а са необходима предпоставка за по-доброто усвояване на “бързия” суроватъчен протеин. Explode Mass Gainer е обогатен още с витамини и минерали, необходими за по - добро възстановяване. Това го прави отличен хранителен източник за подрастващи спортисти, чийто организъм е в развитие, поради което имат потребност от повече хранителни вещества под формата на аминокиселини, прости, сложни въглехидрати, витамини и минерали, на каквито революционният Explode Mass Gainer е изключително богат. Затова е подходящ хранителен суплемент, както в период на натрупване на мускулна маса при атлети, така и за общо стимулиране на защитните сили на пациенти с различни заболявания.

За да се постигне максимален ефект при натрупване на мускулна маса, се препоръчва прием на Explode Mass Gainer поне 3 пъти седмично в съчетание с умерена или интензивна тренировка. Препоръчителната дневна доза е 100 гр. Може да се разпредели на два приема - преди и след тренировка. За повишаване качеството на продукта и неговата усвоимост протеинът в Explode Mass Gainer е допълнително инстатизиран с лецитин. Това го прави лесно разтворим както в топли, така и в студени вода и мляко.

mass gainer


5000gr

Етикет:
Състав на съдържанието в 100гр: декстроза 30гр, малтодекстрин 30гр, протеинов хидролизат 5гр, суроватъчен протеин (82%) 35гр, помощни вещества Е950, натурално идентичен аромат.
Енергийни стойност за 100гр продукт - 415 Kcal
Предназначение- при физическо натоварване за възстановяване, при оскъдно и непълноценно хранене, при спортисти на специален хранителен режим. Препоръчаната дневна доза - два пъти по 50 гр
Начин на приложение - препоръчаната еднократна доза се разтваря в 250ml вода и се изпива.
Вкусове: шоколад, ванилия, банан, ягода, карамел, тирамису, рафаело.
"Да не се превишава препоръчителната дневна доза!"
"Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!"
"Да се съхранява на място, недостъпно за деца!"
 

Състав Kоличество в препоръчаната
дневна доза, g
% от референтната стойност
за среднодневен прием
Общ протеин
35
70
от суроватъчен протеин
30  
от желатинов хидролизат
5
 
Въглехидрати
60.7
*
Глюкоза
30
 
Малтодекстрин 30
 
Лактоза
0.7
 
Захар
0
 
Мазнини
3
*
Наситени мазнини
1.5
 
Енергийност общо
от мазнини
415 Kcal
28 Kcal
22**
Аспартам
0
0
Минерални соли и
микроелементи
  
Натрий
170 mg 7
Калий
520 mg
15
Калций
320 mg
30
Магнезий
60 mg 15
Фосфор 100 mg
10
Хлор
100 mg
3
Желязо
2 mg
7
Цинк
0.2 mg
3
Мед
0.3 mg
15
Хром
0.05 mg
40

* Няма референтна стойност за среднодневен прием
** Процентът е спрямо дневен хранителен прием от 2000Kcal

Аминокиселини Количество в g/ 100 g белтък
Триптофан
1.0
Валин 5.4
Треонин
7.3
Лизин
8.8
Изолевцин
5.5
Левцин 8.9
Фенилаланин 2.8
Метионин
1.9
Аргинин
2.0
Цистин
1.9
Тирозин
2.5
Хистидин
1.7
Пролин
6.5
Глутамин и неговите прекурсори
20.8
Аспартова киселина
10.6
Серин
5.3
Глицин
2.2
Аланин
4.8